Полтавців навчатимуть готувати борщ за старовинними рецептами

Автор: Віталій Крицький, 11 жовтня, 09:50

Фото: Полтавців навчатимуть готувати борщ за старовинними рецептами (Джерело - GastroGuide)


21-го жовтня в таверні «IV Бастіон» відбудеться театралізований гастрономічний майстер-клас із приготування українського борщу за стародавньою технологією. 

На заході виступить етнолог Олена Щербань, яка навчить відвідувачів готувати три види борщу:

  • із грушами на ребрі з поросяти;
  • чорний борщ із томленими сливами та качкою;
  • борщ із щукою.

Майстер–клас пройде в рамках «Фестивалю борщу», який відбудеться з 15 по 21 жовтня в таверні «IV Бастіон». Захід стартує з 10:00.

Афіша

Також організатори вже поділилися одним із рецептів оригінального «Чорного» борщу:

«Цей борщик викликає когнітивний дисонанс у тих, хто звик до теперішніх червоних борщів, адже до його складу не входять томати, але присутні гнічені (зморщені) сливи й не квашений червоний буряк. Найкраще смакує, коли зварений на качачому бульйоні»

Наприкінці заходу відвідувачі зможуть продегустувати фірмові наливки.

Вхід 150 гривень. Кількість учасників обмежена.

Опублікована: 11 жовтня 2018


Коментарі

Від {{ com.user.name }} {{ com.user.lastname }}, {{ com.created_at }}
{{ com.content }}

Від {{ child.user.name }} {{ child.user.lastname }}, {{ child.created_at }}
{{ child.content }}



Зареєструйтесь, щоб мати можливість коментувати

Реєстрація