Онлайн-форум «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчової продукції»

Згідно Закону України №771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів зобов’язані впровадити систему НАССР. Також упродовж останніх років в Україні послідовно впроваджується європейська концепція безпечності харчових продуктів, що ґрунтується на принципі «від лану до столу». Це означає системний підхід до гарантування безпечності харчових продуктів на всіх етапах харчового ланцюга, що починається ще на етапі вирощування сільськогосподарських рослин та тварин і закінчується на полицях супермаркетів та закладів харчування. 

Цільова аудиторія: оператори ринку харчових продуктів: агропродовольчі ринки, заклади громадського харчування, торговельні підприємства, виробники.

Мета заходу для учасників: Практична допомога операторам ринку харчових продуктів у впровадженні системи НАССР на своїх потужностях.

Конкретні цілі заходу:

  • навчання операторів ринку харчових продуктів практичним аспектам впровадження системи НАССР;
  • імплементація положень Угоди про Асоціацію України Європейським Союзом у частині заходів, пов’язаних  з удосконаленням  системи контролю безпечності харчових продуктів;
  • роз’яснення положень харчового законодавства учасникам заходу;
  • практична допомога у розробленні документації для впровадження системи НАССР операторами ринку харчових продуктів.

Формат заходу: онлайн-конференція з використанням платформи Zoom.

Для участі необхідно зареєструватися.

Місце

Початок: 20 жовтня 2020, 10:00
Закінчення: 20 жовтня 2020, 17:00

Місце: Полтавський університет економіки і торгівлі

На карті