Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Джерело – «Глобино»

Група підприємств «Глобино» використовуватиме альтернативні методи для опалювання ферм.

Про це повідомив заступник генерального директора групи підприємств Роман Пархоменко журналу The Ukrainian Farmer.

Перехід на альтернативні методи допоможе забезпечити опалювання ферм в адекватному ціновому діапазоні:

«Сьогодення спонукає не так до розвитку, як до розумної оптимізації. На одному з етапів вирощування поросят ми відмовилися від підігрівання килимків і підвищили на 2 ℃ температуру в кімнаті, знизивши параметри мінімальної вентиляції».

Завдяки таким крокам змогли заощадити 3-5 грн на 1 кг приросту, а технологічні показники поліпшилися. Нині «Глобино» працює над тепловтратами у будівлях й планує інвестувати в енергоефективність, щоб заощаджувати ресурс, а ціни на продукції залишалися в межах купівельної спроможності.

У березні торгова марка «Глобино» повідомила, що перебуває у пошуку нових назв для своєї продукції. Підприємці перейменували на Полтавщині перейменувала «Московську» ковбасу та «Російський» сир.

Loading...