Міжнародні стандарти харчової безпеки в закладах громадского харчування

20 вересня до Полтави завітає команда PROFI CLUB, щоб розповісти про нові правила, за якими мають працювати заклади громадського харчування.

Минулого року набув чинності розділ 7 Закону України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів». Згідно з цим пунктом, до 20.09.2017г. необхідно впровадити стандарти HACCP у всіх закладах громадського харчування. Мало-хто працює за цими стандартами, деякі вже впроваджують, але багато хто цікавиться і хоч вчитися. PROFI CLUB обіцяють детально розповісти про ці та інші стандарти й навчити полтавські заклади дотримуватися їх.

Навчальна програма складається з  4 блоків: теоретичного, шефського, законодавчого та технічного.

Лектори:

  • шеф-кухар, який працює за стандартами HACCP, сертифікований фахівець зі стандартів HACCP Михайлов Б.
  • сертифікований аудитор з харчової безпеки Тюркіна Л.
  • завідуюча санітарно-карантинного відділу СЕС, лікар-епідеміолог вищої категорії Мухарська Л.
  • інженер-проектувальник, інженер-технолог по напрямку «Технологія харчування», сертифікований фахівець з розробки та впровадження стандартів HACCP Алексєєнко Р.

Програма розроблена для власників, директорів і керуючих закладами громадського харчування; шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні; технологів і завідувачів складами в закладах громадського харчування.

У результаті тренінгу учасники отримають іменні сертифікати та роздаткові теоретичні матеріали.

Вартість: 1 000 грн при бронюванні до 10.09.2017 та 1 200 грн при бронюванні після 10.09.2017.

Контаки: (044) 232-36-28, (063) 701-34-16, (067) 960-58-18, (050) 530-74-79, @ profi.cl@i.ua

Місце

Початок: 20 вересня 2017, 10:00
Закінчення: 20 вересня 2017, 17:00

Місце: Уточнюється

На карті