Кримські чебуреки та сучасні українські страви: травневі відкриття Полтави

Протягом місяця у місті відкрили кілька закладів, які пропонують фірмові страви та сезонні меню.

«‎Кримські чебуреки» (вул. Соборності, 26А)

Заклад працює щодня з 12:00 до 22:00. Тут смажать чебуреки з різними начинками. Також в меню є окрошка, картопля, салат й комплексний обід.
Відвідувачі можуть замовити страви з собою або скуштувати їх на літньому майданчику.

Дізнатися більше можна за посиланням.

«‎Вертеп» (вул. Соборності, 34)
Заклад працює з 9:00 до 23:00. У ресторації подають страви сучасної української кухні. У меню є вареники з різними начинками, галушки, голубці з білими грибами, борщ, деруни, банош тощо. Також можна обрати різні прохолодні напої.

Куштувати страви можна всередині закладу з автентичним оздобленням, або на літньому майданчику.

Дізнатися більше можна за посиланням.

(Фото – «‎Вертеп»)

«‎Ком’юніті»

У місті запрацював спільний простір для різних людей. Це місце, де відбуваються тематичні заходи для містян: обговорення, перегляд фільмів, спільні вечори з настільними іграми тощо.

Дізнатися більше можна за посиланням.

(Фото – «‎Ком’юніті»)

До відкриття готують заклад Donuts & Bakery. Тут планують подавати напої та готувати пончики.

Також додамо, що у травні припинив роботу ірландський паб Valber у мікрорайоні Левада. 

Зауважимо, перелік може бути ширшим та постійно оновлюється.

Які заклади відкрили у Полтаві у квітні дивіться за посиланням.